Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kaisuj
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2003 3:24 pm Temat postu: |
|
|
Oj sensibla to sie gralo, ale tylko do jakiegos czasu. A co do muzyki to uwazam, ze bezapelacyjnie najlepsza muzyka byla w doomie, zarowno w I jak i w II czesci. Co prawda Doom byl juz zdecydowanie na PC, ale to tez wielka klasyka, ktora zapoczatkowala caly gatunek gier (doomowce). |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2003 8:51 pm Temat postu: |
|
|
Hehe tytuł tego tematu brzmi Ciekawe linki , a my tu gadamy o grach na niePC'ty |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaisuj
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2003 12:46 pm Temat postu: |
|
|
Zeby nie bylo, ze nie na temat: http://babel.altavista.com
Mozna sobie przetlumaczyc jakis tekst albo konkretny URL. Na razie dopiero testuje te stronke. Przydaje sie, jak czlowiek zapedzi sie w poszukiwaniu partii zawodowcow na jakies japonskie czy chinskie strony i widzi same znaczki, ktore wygladaja moze i ladnie i nastrojowo, ale niewiele mi mowia i tylko po omacku mozna znalezc jakis download:))) |
|
Powrót do góry |
|
|
Thorr
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2003 4:51 pm Temat postu: |
|
|
Dobra rzecz!Sczególnie dla studentów!
PS. To ja zapoczątkowałem ten poboczny temat o starych grach(m.in.) więc nalegam by nie mówić już o tym! |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2003 7:14 am Temat postu: |
|
|
www.reddragon.pl - dla tych co jeszcze nie grali to jest grta internetowa (fantasy) zacząłem niedawno i musze stwierdzić że im dłużej gram tym bardziej mnie wciąga
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hitman
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2003 8:18 pm Temat postu: |
|
|
#Szwagiereczek Wiesz RD jest luz tyle, że tak samo szybko wciąga jak i się nudzi :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaisuj
|
Wysłany: Pon Gru 08, 2003 1:09 pm Temat postu: |
|
|
http://www.hurtwood.demon.co.uk/Fun/copter.swf
Fajna zabawa na 2 minuty. Mozna polatac z premierem zepsutym helikopterem. Mnie sie udalo uleciec 683 jednostki odleglosci, ale da sie spokojnie wiecej, tylko trzeba by troche nad tym posiedziec, a mnie sie nie chcialo. |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Pon Gru 08, 2003 7:51 pm Temat postu: |
|
|
ja ulecialem 1034 choc zgadzam sie ze sie nudzi po 2 minutach |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Pon Gru 08, 2003 8:12 pm Temat postu: 2171 |
|
|
Rzeczywiscie interesujaca gierka. Pomimo iż jutro mam kolokwium z jezyka rosyjskiego a pojutrze z podstaw ekonomii prawnych (spolki, przedsiebiorstwa oraz spoldzielnie - bagatela zaledwie 200 stron do nauki) nie odmowilem sobie lotu helikoptorem. Z poczatku mialem problemy z utrzymaniem rownowagi, zapewne jak i w rzeczywistosci Leszek M. oraz spolka miala lekko rozmazany obraz, ale przy moich zdolnosciach, oraz umiejetnosci natychniastowego podejmowania decyzji i zwinnemu manewrowaniu zdolalem doleciec na odleglosc 2171 metrow. Zanim jedank ustanowilem taki rekord mialem kilka kraks, ale to nie ma wiekszego znaczenia. Najistotnieksze jest to, ze zdolalem pobic rekord zarowno w odleglosci jak i w czasie jaki poswiecilem tej grze (ponad 20minut) Dla niedowiarkow zrobilem screen shota. Sadze jednakze, ze nie bede musial uwierzytelniac swojego wyniku, gdyz znajdzie sie jeszcze jakiś kretyn podobny do mnie, ktory poswieci tej grze znacznie wiecej czasu. Ja juz przymierzam sie do nastepnego lotu, ale planuje urozmaicic sobie owa podroz kilkoma browarkami. Dzisiaj juz raczej nie wystartuje, ale nieomieszkam przy najblizszej okazji jak tylko dobrze zatankuje sprawdzic swoje mozliwosci |
|
Powrót do góry |
|
|
Thorr
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2004 4:55 pm Temat postu: |
|
|
www.swiift.prv.pl
Znana stronka ale może ktoś tam jeszcze nie był |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2004 5:46 pm Temat postu: |
|
|
http://angielski.lukar.net/index.html
moze to nie zaiteresuje wszystkich ale fajna stronka dla lubiacych lub uczacych sie angielskiego
P.S. do Thorra
Fajne te kotki |
|
Powrót do góry |
|
|
ant22
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2004 3:29 pm Temat postu: |
|
|
leo ja mam 4043 na tym heikopterku i tez mam screenshota:) Ae juz mam dosc tej gierki w sumie przez te 2 dni z 1.5 godziny tej grze poswieciem:) |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2004 4:48 pm Temat postu: |
|
|
www.tiava.com - fajna stronka dla miłośników 'natury' |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2004 5:35 pm Temat postu: |
|
|
szwagiereczek ty zbrezniku przeciez ty nie masz jeszcze 18 lat powiem twojej mamie |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaisuj
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2004 9:00 pm Temat postu: |
|
|
Ten link przyrodniczy calkiem niezly. Chyba sobei nawet dodam do ulubionych
A ja moze wkleje link ze slownikiem angielsko-japonskim i japonsko-angielskim.
http://linear.mv.com/cgi-bin/j-e/dict |
|
Powrót do góry |
|
|
|