Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
radji
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2003 12:44 pm Temat postu: |
|
|
Masz racje best, jak bym nie był zajety pakowaniem sie i nie myślal juz o wyjeżdze też bym sie uniósł, nie rób z nas idiotów Michals, wiemy o co ci biega Później znowu bedzie tak jak na cronixie, dorobisz sie rankingu na który wogole nie zasługujesz, bo bedziesz grał tylko z cieniasami. A tak na marginesie wydaje mi się że nie będziesz mial wiele do gadania jeśli chodzi o szkraba, raczej jego założyciele predzej przytakna nam niż tobie. I to mi sie podoba, a co do cronixa, to prosze bardzo, graj sobie dalej na nim i zbieraj rank, choć nie wiem po co, przecież żadnego szanującego sie kropkarza tam nie bedziue, a jesli pojawią sie tacy ktorzy beda dość dobzi,a nie będą znali szkraba, to zareczam że szybko się o nim dowiedza i zmienią cronixa na szkraba, naturalnie z prostego powodu. Bo tam będą grać najlepsi. |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2003 12:49 pm Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o grę z jak piszesz radji cieniasami to co to ma wspólnego ze sprawą BO. Ze słabymi to ja na przewagę jeszcze szybciej wygram niż na BO. A to że na onecie nie będzie dobrych graczy to dobrze bo dzięki temu będe tam królował. |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2003 1:13 pm Temat postu: |
|
|
Do besta - ja pisałem o formalnym wyniku a nie co by było gdyby. I nie mósisz się tak wściekać. |
|
Powrót do góry |
|
|
radji
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2003 1:20 pm Temat postu: |
|
|
buhahahhahahhahahhahhahahah, kroloqwał, bedziesz jak krol bez królestwa . Jak jaskoniowiec ktory obrał sie krolem w swojej jaskinni , a zareczam cie że zaden inny kropkowicz nie bedzie oglądał twej jaskinni
Z BO chodzi mi o to że bedziesz musiał grać z każdym i nie liczyć tylko na wywalenie planszy kiedy trafi się zbyt silny na ciebie rywal |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2003 1:24 pm Temat postu: |
|
|
No ale zakładam że na szkrabie nie będzie wywalało. |
|
Powrót do góry |
|
|
radji
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2003 1:24 pm Temat postu: |
|
|
I myśl nieco więcej Michals, nie wiem czy sie juz taki urodzileś czy tylko udajesz że nie wiesz o co mi chodzilo z tym BO.
Widze że starasz się reprezontowac sobą inteligentnego czlowieka, wychodzi ci to nieco miernie, jak byś pisal, a dopiero później myślał, bez urazy, ale takie odnosze wrażenie. |
|
Powrót do góry |
|
|
TheBest78
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2003 1:26 pm Temat postu: |
|
|
Ty bedziesz michals królował wśród królików chyba. |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2003 2:26 pm Temat postu: |
|
|
jak michals chcesz krolowac na onecie to najpierw zagraj ze mna rankingowo na przewage 15 bo mam aktywne konto.
Ciekawe kto wygra
Michals krolem chyba najpierw musialbym zejsc z tego swiata zeby to bylo mozliwe |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2003 3:54 pm Temat postu: |
|
|
Masz racje best ale przegrana to przegrana mimo tego że była to tylko przegrana 1 kropką chociarz gdybym czekał a ż wypełnisz moje baseny to by było chyba z 1000000000000:do 50 dla mnie:-)))))))))) |
|
Powrót do góry |
|
|
mastersx
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2003 5:17 pm Temat postu: |
|
|
Ja tez chce krolowa, hahahahahahahaha, juz nie moge sie doczekac jak rozpierdole ta ciote(michals2) na przewage albo na bo tylko jak stolu nie bedzie wywalalo |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2003 6:50 pm Temat postu: |
|
|
michals ja zacytuje kaisuja :
"ja na twoim miejscu wogle bym się nie odzywał"
Co ci z tego przyjdzie jak na cronixie bedzie przychodzić (oprócz ciebie )jedna osoba na tydzień?
Jak bedą kropki na szkrabie to nie wiadomo czy nawet tyle będzie |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2003 6:58 pm Temat postu: |
|
|
Będe zaglądał na onet jak nie będe miał z kim grać na szkrabie. |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2003 7:04 pm Temat postu: |
|
|
oj to ty chyba tego oneta nigdy nie odwiedzisz
Jak na szkrabie nie będzie stołu wywalało |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2003 7:42 pm Temat postu: |
|
|
Wlasnie zuwazylem ze moj temat robi tutaj wielka furore---> posiada najwiecej postow i wyswietlen w historii forum ogolnego
Mam powod do dumy |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2003 7:47 pm Temat postu: |
|
|
W histori forum ogólne ale w histori całego forum bezkonkurencyjnym liderem w ilości wyświetleń i odpowiedzi jest "Go Vs. Kropki cz.2" napisane przez radjiego który króluje w ilości wysłanych postów |
|
Powrót do góry |
|
|
|